Afscheid van coach Ly na seizoen 2017 – 2018

BBC Panters Baasrode heeft in onderling overleg beslist om de samenwerking met coach Hamady Ly stop te zetten na het huidige seizoen 2017 – 2018.

We willen hierbij wel zeer duidelijk vermelden dat de samenwerking met Hamady Ly altijd zeer goed verlopen is, maar we kiezen voor volgend seizoen bewust voor een coach uit eigen rangen. We hebben namelijk voor Tim Van Buggenhout gekozen, een oud-speler en Panter in hart en nieren, die ambitieus voor de grote poort staat. Mocht Tim niet aan die poort gestaan hebben, hadden we ongetwijfeld de samenwerking met coach Ly verder gezet.

Tim heeft dan ook ervaring kunnen op doen bij zowel Hamady Ly als bij Wim Meiresonne, twee coaches die de laatste seizoenen positief hebben bijgedragen aan onze club en waarmee we toekomstige samenwerkingen zeker niet uitsluiten.

We willen Hamady dan ook erg bedanken voor de geleverde prestaties en we zijn er van overtuigd dat ook de resterende matchen met evenveel enthousiasme en inzet zullen afgewerkt worden. We wensen hem veel succes toe en zijn er zeker van dat hij nog mooie successen zal behalen als head coach.