De nieuwe kleedkamers zijn klaar!

Het is zo ver, met veel toeters en bellen en na hard werken kunnen we eindelijk aankondigen dat het renovatieproject aan de kleedkamers en het sanitair klaar is! 4 piepkleine kleedkamers en 1 kleedkamer voor de scheidsrechter hebben plaats geruimd voor 2 comfortabele en ruime kleedkamers (eentje voor de thuisploeg en eentje voor de bezoekers), 1 doucheruimte en 1 kleedkamer voor de scheidsrechter.

De kleedkamers zijn niet alleen herverdeeld, alle sanitair steekt ook in een nieuw kleedje, alles is in een fris kleurtje gestoken, de toiletten zijn vernieuwd en de nieuwe ramen zijn geplaatst.

We mogen spreken van een geslaagd renovatieproject!

Maar verbouwen brengt ook heel wat stof en vuiligheid met zich mee. Daarom organiseren we op zondag 5 maart van 8 tot 12 uur een grote schoonmaak om het laatste stofje, het allerlaatste vuiltje in de Pantershal weg te poetsen. Vele handen maken licht werk en we hopen dat we jullie kunnen overtuigen om samen met ons de Pantershal letterlijk en figuurlijk te doen blinken. Wij zorgen voor een kleine snack, komen jullie met dweil, stofdoek én goed humeur naar de Pantershal? Dan hebben we een deal! Tot dan!