Helpende (Panters)handen gevraagd!

Beste spelers, ouders, familie en sympathisanten,

Elke sportclub kan een extra centje zeker gebruiken en bij de start van het nieuwe jaar durven wij al eens dromen… En deze dromen leiden naar een vernieuwde sporthal. Een van de zaken die wij willen realiseren is een nieuwe verwarming in onze Pantershal, maar om deze vernieuwing te realiseren hebben we centjes nodig.

Reeds enkele jaren onderhouden enkele Pantervrijwilligers het kerkhof van Vlassenbroek en Briel (groenonderhoud). Omdat dit van maart tot november om de 2 weken gebeurt, willen we ons groepje ‘onderhoudsvrijwilligers’ wat uitbreiden.

Voel je je geroepen om alleen of met een aantal andere vrijwilligers enkele keren per jaar een kerkhof een grondige beurt te geven?

Laat het ons dan zeker weten via evenementen@bbcpanters.be.  Er wordt per groepje gekeken welke dag voor iedereen best past, dit kan bv op zaterdagvoormiddag maar zeker ook op een avond in de week. Hoe meer vrijwilligers, hoe sneller deze klusjes gedaan zijn.

Je hoeft ook niet elke 14 dagen aan te sluiten, misschien kan je 1 keer in de maand of om de 2 maanden of … . Alle hulp is welkom.  Hoe meer handen hoe lichter het werk.

Alvast bedankt en hopelijk tot zeer binnenkort!

Cel Evenementen

Gouden sponsors