Heren C 2019-2020

De besprekingen voor onze seniorsploegen lopen als een sneltrein. Onze A-ploeg krijgt stilaan vorm en ook de coaches van onze B-ploeg zijn volop aan hun ploeg voor volgend seizoen aan het bouwen.

Ook over onze C-ploeg is er nieuws. Aangezien we onze leden steeds een wedstrijd willen aanbieden op een competitief niveau en we voor volgend seizoen momenteel niet genoeg gemotiveerde en geëngageerde spelers hebben, heeft het bestuur van BBC Panters beslist om Panters C in het seizoen 2019-2020 niet te laten aantreden in competitie.

We proberen zoveel mogelijk spelers in te passen in onze andere ploegen en we sluiten uiteraard het heropstarten van een C-ploeg in de toekomst niet uit.

Mede door deze beslissing en door de interne verschuivingen, zien onze heren seniorsploegen voor 2019-2020 er nagenoeg helemaal Baasroods uit. Onze coachesstaff zal bestaan uit Tim Van Buggenhout (Head Coach – Heren A), Nils Moortgat (Ass. Coach – Heren A), Ben Becqué (Coach – Heren B) en Hans Van Puyenbroeck (Ass. Coach – Heren B). Ook onze spelerskern zal grotendeels bestaan uit eigen Panterskweek, we stellen jullie weldra onze B-kern voor volgend seizoen voor.

Gouden sponsors