Hop naar Antwerpen

Dames, heren van de benjaminposse,

Op 8 december spelen de Antwerp Giants in eigen huis tegen BC Oostende. Een match die we niet mogen missen.

Dames en heren met goesting kunnen via het formuliertje hieronder tickets bestellen. Gelieve er rekening mee te houden dat dit formuliertje op de website verborgen staat (kwestie dat ik niet voor Jan en alleman moet bestellen).

U en ik weten best wel, dat het vak van de Giants onze voorkeur geniet, maar teneinde onze democratische beginselen alle eer aan te doen, voorzie ik ook een poll waarmee u uw supportersvak kan kiezen: dat van de sinjoren of dat van de pladijskakkers.

Het vak met de meeste stemmen wint. Ik leg me neer bij de democratische beginselen, al kan er natuurlijk altijd iets fout lopen bij het bestellen.

Voor de volledigheid: bij een online bestelling kan ik geen voorkeurvak meegeven! Insinuaties over enige partijdigheid zijn dus uit de lucht gegrepen.

Hieronder de voorlopige resultaten:

Ik sluit woensdagavond de bestelling om 20 uur af en hou u snel op de hoogte van het reilen, zeilen en mijn rekeningnummer.

Tot later,

Kris

Benjamins Giants

Mijn gegevens:

Enter Email
Confirm Email

Graag tickets voor volgende volwassenen (+12 jaar):

Naam volwassene

Graag tickets voor volgende kinderen (-12 jaar):

Naam kind
Bezig met versturen

Gouden sponsors