Seniorcoaches 2017-2018

Het nieuwe Pantersteam van seniorcoaches is bekend! Heel veel wijzigingen zijn er niet, we zijn heel blij om vooral oude gezichten terug te zien. We stellen ze graag aan jullie voor.

Onze Heren A staan momenteel op een gedeelde derde plaats in Eerste Landelijke. We zijn nog steeds in de running voor promotie naar Derde Nationale maar dan moeten we wel minstens een tweede plaats kunnen afdwingen. Geen makkelijke opdracht, maar huidige coach Wim en assistent Tim zijn samen met hun team gemotiveerd om een mooi eindresultaat te bereiken.

Voor volgend seizoen hebben we reeds een nieuwe headcoach aangesteld: Hamady Ly komt over van Basic Fit Brussels en zal samen met coach Tim Van Buggenhout met deze talentvolle jonge groep verder werken.

Heren A – headcoach Hamady Ly
Heren A – assistant coach Tim Van Buggenhout

 

We bedanken Coach Wim voor de uitstekende samenwerking en inzet van de voorbije seizoenen. We weten dat hij onze club zal blijven volgen. We wensen hem het allerbeste toe in BBC Oostkamp, een fameuze sportieve uitdaging.

Onze Heren B hebben na de promotie naar Eerste Provinciale een heel mooi traject afgelegd, ze staan op een onverhoopte gedeelde derde plaats. Normaal geeft dit recht tot de play-offs, maar we hebben beslist om niet deel te nemen aan de eindronde en dus niet mee te strijden om het promotieticket naar Tweede Landelijke. Panters B zal echter wel blijven strijden om zo hoog mogelijk te eindigen.

Volgend seizoen willen we nog meer kansen geven aan de jeugd, maar blijven we het geloof behouden in de huidige seniors. We behouden ook het volste vertrouwen in coach Kevin Verhofstadt om deze groep verder te begeleiden en hij zal hierin bijgestaan worden door coach Nils Moortgat.

Heren B – Kevin Verhofstadt
Heren B – Nils Moortgat

 

De vrienden van de Heren C hebben na hun kampioenstitel in Derde Provinciale hun debuut in Tweede Provinciale niet gemist. Een gedeelde vierde plaats is als nieuwkomer een heel mooi resultaat. Winst tegen de topploegen werd afgewisseld met enkele uitschuivers tegen mindere ploegen. Onze talentvolle juniors hebben zich perfect geïntegreerd bij de oudjes en waren geregeld de stuwende kracht van de C-ploeg.

Huidige coach Erik Willocx zal, in samenwerking met Davy De Cock, een competitieve ploeg proberen samenstellen voor het volgende seizoen. Voornamelijk eigen jeugdspelers, met het vereiste nodige niveau, zullen worden ingepast.

Heren C – Erik Willocx
Heren C – Davy De Cock

 

Last but not least: onze fantastische Damesploeg die op een gedeelde vijfde plaats prijken in Tweede Provinciale. Onder leiding van ervaren rot, coach Gilbert Windey, combineren onze Dames sportieve prestaties met veel plezier.
Vooral hun aanstekelijk enthousiasme en blijvende extra sportieve prestaties binnen onze familieclub worden heel erg geapprecieerd.

Coach Gibbe zal ook volgend seizoen zorgen voor het sportieve aspect en waken dat de cava altijd koud staat.

Dames – Gilbert Windey