Vernieuwing elektriciteit

We zijn een van de weinige clubs die over een eigen zaal beschikken. Onze zaal is exact 30 jaar geleden gebouwd maar is ondertussen aan vernieuwing toe. We zijn hier niet blind voor, maar koken kost nu eenmaal geld. Niettemin zijn er reeds wat vernieuwingen doorgevoerd of staan er op til, vernieuwingen die misschien niet altijd zichtbaar zijn met het blote oog maar wel van levensbelang zijn om onze zaal draaiende te houden.

In het kader van een veiligere Pantershal hebben we deze zomer een AED-toestel aangekocht met de sponsorsteun van AXA-kantoor Hiel en Tom Lamers Tuinarchitectuur, maar onze Cel Infrastructuur heeft in de zomerbreak ook niet stil gezeten.

Met een team van 4 medewerkers zijn ze aan de slag gegaan om de elektriciteit in de Pantershal aan te passen en te vernieuwen, dit resulteerde in een geslaagde keuring! Ondertussen blijven ze verder werken aan het optimaliseren van de elektriciteit in het kader van toekomstige renovatieplannen. Bedankt Geert, Dirk, Herman en Ronny voor jullie hulp!

Daarnaast zijn er ook evacuatieplannen opgesteld en zijn deze samen met evacuatieborden omhoog gehangen in onze Pantershal. Met dank aan Elke en Sofie!