BBC United Ninove – Panters U16

47 - 75

17/10/2021 - 13:00

Na Dino Brussels, was Ninove de andere team to beat in onze reeks. Zij legden het Brussels ook het vuur aan de schenen, dus we moesten op onze hoede zijn. Dat bleek meteen duidelijk want Ninove kende een vliegende start. Ze hadden heel goede ball movement en waren heel efficiënt van op afstand. Het gevolg was een 22-11 na het eerste kwart.

Onze motor bleef sputteren en het was een behoorlijk fysieke wedstrijd. Halverwege het tweede kwart konden we wel wat scores optekenen en begonnen we onze flow een beetje te vinden. Rune begon zijn groove helemaal terug te vinden na een blessureperiode en defensief konden Gerbe, Brent, August en Broes een grote impact hebben. We stonden nog achter aan de rust maar hadden duidelijk een paar tikken uitgedeeld.

Het derde kwart is dit seizoen al ons beste kwart geweest en dat was deze dag niet anders. De combinatie van heel sterke defense van onder andere August op Ninove’s topscoorder, als de uitvoering van ons geheel team in offense zorgde voor een 9-28.

We bleven scherp verdedigen en iedereen droeg bij tot een mooie afsluiter van de wedstrijd. We lieten Ninove maar 3 punten scoren in Q4.

Gouden sponsors