BBC Wuitens Hamme – Panters U18 B

57 - 80

09/03/2019

Met de vakantie van coach Ewout, nam coach Hans over voor de U18B. Hamme kon thuis beschikken over een complete kern, waar ze dat in Baasrode niet konden. Wij moesten Sander Legroux missen omdat hij de U21 ging versterken. Seppe Baert kon wel terugkeren uit blessure.

We begonnen heel slapjes aan de partij. We lieten Hamme begaan waardoor ze heel vaak in transitie konden scoren. De wedstrijd was om 11 uur, maar onze jongens leken nog te slapen. Over de eerste helft moeten we niet te veel zeggen, want het was allesbehalve hoogstaand. We stonden dan ook maar met een tiental punten voor. Vooral defensief stonden we (tegen onze gewoonte in) zwakjes. Weinig communicatie en vuur.

In het derde kwart was het meer van hetzelfde en konden we onze stempel nog steeds niet drukken. Een paar acties van beide Seppeā€™s waren de highlights van Q3. Pas in het laatste kwart schoten we echt in actie en begon Sander zijn niveau te halen. Pittige defense, werd gevolgd door steals en goede drives. Robbe pikte mee aan en was heel vinnig in zijn acties. Jason wilde daar ook zijn kar aan hangen begon ook drives af te wisselen met mooie team acties.

Het duurde even, maar uiteindelijk schoten onze Panters in actie en begonnen ze hun normale niveau te halen. Hopelijk kunnen ze verder bouwen op dat mooie vierde kwart.

Sander: 11
Robbe: 18
Jason: 14
Seppe B: 14
Seppe VG: 8
Jasper: 2
Tobias: 6
Thijs: 0
Arno: 7