KBBC Miners Beringen A – Panters A

63 - 73

13/10/2018

Panters A trok na een moeilijke seizoensstart richting Beringen. Een ploeg die voorlopig met 1/4 iets hoger in de stand stond.

Panters startte heel gefocust aan de wedstrijd en vooral defensief hield Panters zich heel goed aan de afspraken. In Q1 nam Panters direct een kleine voorsprong door de scores van Paul en Thierry. Op het einde van Q2 had Panters even een zwak moment waardoor Beringen even terug in de match kon komen. Panters bleef echter positief en hield zich goed aan het gameplan. Jonas brak nu ook offensief door en zorgde alweer voor een voorsprong. Het geloof in de eerste winst werd groter naarmate de minuten weg tikten.

Beringen probeerde in Q4 nog terug te vechten met een fullcourt press maar onze guards hielden hun hoofd koel. Paul liet de foutenlast niet aan zijn hart komen en controleerde de eindfase. In de slotfase was het Cedric (6 punten op rij) die de wedstrijd in zijn definitieve plooi legde. Een collectieve eerste winst waar de defense de oscar van de match krijgt. Panters A kijkt vooruit en ziet Duffel al op de kalender staan komende zaterdag. Baasrode gaat daar op zoek naar de eerste thuisoverwinning. Tot dan!

Van Baelen: 7 - 3
Cauwberghs: 6 - 3
Nourchi: 2 - 0
Reynders: 6 - 0
Poelmans: 3 - 2
Dieltjens: 0 - 8
Cauwbergh: 0 - 3
Douben: 3 - 2
Camps: 0 - 6
Potseleins: 6 - 3

Crucifix: 4 - 2
De Mol: 3 - 15
Van Hoyweghen: 0 - 4
Tessier: 10 - 7
Hellemans: 0 - 8
Fassaert: 8 - 3
Collewaert: 2 - 0
Bardakci: 2 - 5
Denotté: 2 - 0