KBBC T&T D’Vine Turnhout A – Panters A

79 - 56

14/04/2018

Voor zijn laatste wedstrijd van seizoen 2018/19 trok Baasrode naar het sterke Turnhout van ex-Baasrode coach Frank De Brucker. Een match uit de top van het klassement, maar beide ploegen hebben niets meer te winnen of te verliezen.

Turnhout wou er wel nog een feestje van maken. Zij begonnen verschroeiend aan de wedstrijd, met fastbreaks en driepunters. Baasrode was niet echt bij de les en liep meteen achter de feiten aan. Beerten en Paeleman deden Panters vooral pijn in defense. Baasrode geraakte niet in zijn normale aanvalsspel. In Q2 konden we wel het evenwicht herstellen met iets vlotter aanvalsspel, maar de kloof bleef altijd op het scorebord.

Atalay begon de tweede helft met enkele driepunters maar het bracht geen zoden aan de dijk. Baasrode bracht nog enkele jeugdspelers in die het niet slecht deden, maar kon niets meer veranderen aan het wedstrijdverloop.

Baasrode sluit het jaar af met een balans van 13 winst en 13 verlies. Na een twijfelende start hebben we toch een paar leuke maanden gekend met amusante (vooral thuis-) wedstrijden. Bedankt aan alle spelers, coaches, supporters en vrijwilligers die dit seizoen hebben mogelijk gemaakt! See you next season!

De Mol: 4 - 1
Van den Brandt: 5 - 6
Van Hoyweghen: 0 - 2
Muhitu: 0 - 8
De Rijcke: 0 - 0
Van Langenhove: 5 - 0
Vernaeve: 5 - 0
Aelbrecht: 0 - 2
Bardakci: 2 - 13
Baeyens: 1 - 2