Panters A – BBC Hyundai Wille Hansbeke A

65 - 81

08/09/2018

Panters A trok de competitie op gang tegen de 2de geplaatste van vorig seizoen, Hansbeke. Na een moeilijk voorbereiding was Panters wel van plan om het Hansbeke moeilijk te maken.

Beide ploegen begonnen aan de partij met een sterk defensief geheel. De score kwam maar traag op gang. Collewaert trok de kar voor Baasrode en Grygallis bood weerwerk voor Hansbeke. Maar de outside kanonnen moesten dan nog in gang schieten. De Backer schudde Hansbeke wakker en De Mol probeerde Baasrode in het spoor te houden. Hansbeke geraakte nooit helemaal weg en Baasrode deed vooral defensief goeie dingen. Aanvallend iets te weinig rendement zorgde voor een achterstand bij de rust.

Na de rust ging de partij volgens hetzelfde stramien. Bij Baasrode waren nu Tessier en Hellemans iets meer aanwezig in aanval, maar ook De Meulemeester en Detiège waren wakker. Zij hielden Hansbeke voorop. Baasrode had nog 1 run in zich in Q4 met youngster Denotté, maar De Meulemeester en Lievens hielden Hansbeke op een veilige afstand. Baasrode verliest zijn eerste thuismatch, maar bouwt aan momentum voor de komende weken.

Volgende week afspraak op het veld van Red Vic Wilrijk.

Moortgat: 0 - 0
De Mol: 7 - 7
Van Hoyweghen: 0 - 7
Tessier: 5 - 7
Hellemans: 0 - 7
Fassaert: 2 - 2
Vernaeve: 3 - 3
Collewaert: 8 - 2
Debakker: 0 - 0
Adriaenssens: 0 - 0
Denotté: 2 - 3

De Backer: 11 - 0
Vervaeck: 8 - 2
Lievens: 2 - 6
De Meulemeester: 5 - 12
Grygalis: 4 - 9
Neyt: 2 - 4
Allary: 0 - 0
Detiège: 1 - 12
Meylemans: 1 - 2