Panters A – Deinze-Nazareth A (+10)

82 - 84

15/08/2018

Panters A begon aan zijn eerste bekerwedstrijd met wat afwezigen. Gregory, Cedric en Paul waren om verschillende redenen afwezig voor deze match. Onze tegenstander uit Deinze kreeg ook 10 punten voorgift. Baasrode rekende op Bob, Pieter-Jan en Florian (allen U21) om de afwezigen op te vangen.

Maar de match begon rampzalig voor Panters. Mathias en Bob vielen al in de eerste minuut geblesseerd uit, toch een klap voor het vertrouwen. Tot daar het medische verslag, want er moest wel nog 40 minuten gebasket worden natuurlijk.

Met ups en downs probeerde Panters de 10 punten voorgift weg te werken. Bij momenten liet Baasrode mooie dingen zien, andere momenten was de intensiteit onvoldoende. De eerste helft kon er geen vuist meer worden gemaakt. Deinze liep zelfs iets verder uit.

Bij de start van de 2de helft begon de offense iets beter te draaien. Panters had de koppen even bij elkaar gestoken en kwam beter uit de kleedkamer. Seppe en Jonas scoorden enkele driepunters en de defense was bij momenten iets strakker.

Deinze kraakte maar liet niet begaan. Baasrode geraakte enkele puntjes los met nog 4 minuten te gaan en moest dan eigenlijk de match kunnen doodmaken. Maar Deinze sloeg toch nog terug. In een spannende slotfase trok Deinze alsnog aan het langste eind.

De Mol: 8 – 14
Van Hoyweghen: 0 - 0
Aelbrecht: 0 – 3
Tuyaerts: 0 - 0
Fassaert: 7 – 7
Vernaeve: 3 – 12
Collewaert: 8 – 6
Bardakci: 8 – 6
Denotté: 0 - 0

Rooze: 7 – 2
Van Dyck: 2 – 6
Couckuyt: 6 – 0
Vermiesch: 0 – 1
Moerman: 6 – 9
Heymans: 5 – 5
Wauman: 1 – 7
Blomme L.: 8 – 6
Blomme A.: 3 – 0
Van Waes: 0 – 0