Panters B – BBC United Ninove A

90 - 69

24/11/2018

Alle kiekens zaten terug op hun kot, deze keer kwamen “de kaffeegieters” op bezoek. En een koffie had voor sommigen van ons niet slecht geweest want we waren niet altijd wakker in het eerste kwart. Vooral in defensieve rebound lieten we het afweten waardoor Ninove telkens opnieuw kansen kreeg en die hier en daar ook ging benutten. Enkel Lars schoot net als vorige week echt uit de startblokken. Tegen het einde van het eerste kwart kwamen we wel wat tot leven via scores van Arne, Seb, Tiele en Bruno.

Misschien hadden sommigen toch een koffie gedronken want we kwamen in het tweede kwart volledig tot leven. Tiele ging voorop in het defensieve werk, PJ knalde 2 driepunters op rij en iedereen zat plots in the game. Een 22 – 12 zorgde voor de eerste echte kloof, 40 – 31 aan de rust.

In het derde kwart gingen we terug wat “prutsen” en lieten we Ninove weer te makkelijk in de wedstrijd komen. De bal ging veel minder goed rond en de shots vielen even niet. Gelukkig hebben we dat in het vierde kwart volledig recht gezet. Ninove was tot twee maal toe terug gekomen, de derde keer was er echter te veel aan. Een 29 – 12 met scores van Bruno, Jens, Wouter en Seb gaven ons de laatste boost die we nodig hadden. 90 – 69 eindstand.

Het was niet altijd even gemakkelijk maar onder het leiderschap van onze ervaren spelers in combinatie met ons jong geweld is het een opsteker dat we ook een moeilijke wedstrijd thuis kunnen afmaken. Good job!

Moortgat: 9 - 4
Van Den Eede: 0 - 0
Tuyaerts: 6 - 0
Christiaens: 3 - 5
Janssens: 2 - 3
Sarens: 8 - 6
Debakker: 3 - 16
Tieleman: 2 - 1
Baert: 6 - 10
Adriaenssens: 1 - 5

Van De Voort W: 20
Van De Voort D: 0
Van De Voort B: 8
Stichelmans: 13
De Smedt: 3
Van Schel: 6
Piro: 9
Tresignie: 4
Ngatula: 2
Remue: 4