Panters B – BBC Wuitens Hamme A

56 - 60

03/08/2019

Een grotendeels nieuw samengesteld Panters B, moest het in een eerste wedstrijd opnemen tegen een versterkt Hamme A. Met 10 punten voorgift wisten we dat het geen eenvoudige taak zou worden.

We begonnen echter goed aan de wedstrijd. Scores Van Sander, en een paar mooie teamacties zorgden ervoor dat we snel op gelijke hoogte kwamen. Panters B kon doorduwen en een voorsprong uitbouwen. We gingen kort voor de rust al vroegtijdig rusten en lieten Hamme wat terug komen. We gingen rusten met een kleine voorsprong.

Hamme begon het best aan de tweede helft. Wij voelden de ochtendtraining een beetje en zagen Renato al uitvallen in de eerste helft. Onze “team play” wisselden we in met meer individuele acties, met gemengd succes.

Hamme rook bloed en was gebeten om te winnen. We probeerden de voorsprong te houden, maar Hamme kwam voor en gaf het niet meer uit handen. PJ moest in de slotfase ook nog naar de kant. We konden de benen al eens strekken en hadden de kans om elkaar wat aan te voelen op het terrein. De sfeer en mindset was er in ieder geval wel! On to the next one!

Ulrichts: 17
Makasa Kanda: 0
Tuyaerts: 3
Van Kersavond: 0
De Smet: 0
Saey: 2
Luypaert: 8
Debakker: 2
De Kempeneer: 7
Adriaenssens: 5
De Mulder: 4

Willocx: 0
Van Assche: 2
De Groote: 9
Dierckx: 18
Ichau: 2
Vereecken: 22
De Mol: 6
Baert: 6
De Ryck: 4

Gouden sponsors