Panters B – BC Black Boys Erpe-Mere A

50 - 56

07/09/2019

Voor de season opener ontving Panters B Black-Boys. Geen eitje om tegen te beginnen, maar onze gasten hadden er zin in!

Erpe-Mere begon het best aan de partij en controleerde aanvankelijk het tempo van de wedstrijd. Na een kleine tik op de kin (2-11) herpakten we ons en konden we via PJ, Gert, Ewout en Ruben terug kloppen. Na 10 min stond het 16-16.

In Q2 deed Black-Boys ons pijn. Inside kon De Meyer wat fouten uitlokken. El Hamzaoui kon op zijn beurt een paar bommen lanceren waardoor de kloof plots wat groter werd. Bij ons was het een combinatie van gemiste lay-ups en vooral het tempo van onze tegenstander aangaan dat ons in moeilijkheden bracht. We gingen de kleedkamers in met 25-37.

Onze tegenstander begon beter aan de tweede helft en even leek het uit te lopen (28-41), maar dan kregen we onze motor aan de praat. Via Jens, Gert en vooral Sander begonnen we aan de comeback. Defensief hadden we eindelijk alle kopkes in de juist richting en zagen we BB zoeken naar oplossingen. Q3: 36-47

In 10 minuten kon veel gebeuren en daar geloofden onze Panters in. Maarten VK gevolgd door Seb duwden ons onder de 10 punten achterstand. BB liet zich echter niet doen, maar we voelden dat de vermoeidheid hen parten speelde. In de slotfase kregen we nog een offensive push van Sander, en hadden we een paar kansen om dichter te komen maar konden we niet scoren waardoor we op 50-56 bleven hangen.

Er zat meer in, maar we kunnen niet kwaad zijn op dit resultaat tegen deze tegenstander.

Ulrichts: 14
Makasa Kanda: 0
Tuyaerts: 5
Van Kersavond: 5
De Smet: 6
Pollaris: 3
Saey: 0
Luypaert: 5
Debakker: 4
De Kempeneer: 8
Adriaenssens: 2

Van Cromphout: 7
Segers: 4
Van Impe: 0
Durnez: 5
Seck: 6
El Hamzaoui: 10
Baeyens: 5
Verstraeten: 4
De Meyer: 15

Gouden sponsors