Panters C – Onderons Grembergen A

66 - 47

01/12/2018

Zaterdagavond kregen we de buren van Grembergen op bezoek. Met oud-coach Peter Vermeulen aan het roer en een paar oud-spelers in hun rangen, was dit zeker een extra gekruide derby. Jammer genoeg moesten de oud-spelers verstek geven wegens andere verplichtingen.

Onze Panters hadden hier geen compassie mee en onder leiding van de nog steeds licht geblesseerde Sander liepen we uit naar een 12 – 0. Jens, die de voorbije weken lights out shotte, bleef op zijn elan nog doorgaan. Tom bleef ook initiatief nemen en zorgde voor de nodige impulsen onder de borden samen met Gert.

Op de point losten Liam en Maarten het werk van Sander af (die van de coach nog niet teveel minuten mocht opdraven) en deden dat uitstekend. Ook Cel maakte zijn terugkeer en kon ondanks weken out te zijn, zijn stempel drukken met een paar shotjes vanuit de corner. Florian, die al een paar zware weken achter de rug had (ziekte, blessures) kende bij de U21 opnieuw een tegenslag en kon beperkt meedoen in de wedstrijd en zal wellicht een paar weken aan de kant moeten zitten. Grembergen kon enkel via hun nr 7 weerwerk bieden en de momenten dat ze terug in de wedstrijd kwamen, lagen aan de Panters zelf. Aan de rust stonden we een tiental punten voor met nog veel mogelijkheid tot verbetering.

We begonnen niet goed aan het derde kwart en moesten al snel een time-out nemen. Zodra we opnieuw gefocust waren, ging de motor weer aan en liep alles naar behoren. Via acties van Jonas, Maarten en Cel konden we terug wat punten op het bord zetten. Tom knokte zijn weg naar de vrijworplijn en werkte af met gemengd succes. Jens koelde even af, maar kon op het einde van de wedstrijd zijn weg naar doel opnieuw vinden.

Geen uitzonderlijke uitblinker voor de Golden Panter of the Week, maar deze keer toch eens een shout-out naar de vocale steun alsook de steun voor de tafel in de voorbije weken: Jenti en Herman!