Panters U16 – BC Opwijk A

64 - 36

23/10/2021 - 14:00

Toen we bij Opwijk op bezoek gingen, hadden we 3 kwarts nodig om afstand te nemen van een stugge tegenstander. Opwijk kende ook goede resultaten tegen de betere ploegen. We moest de wedstrijd al vroeg zonder August verder zetten, die zich in de opwarming blesseerde. Kort daarna zagen we Brent ook tijdelijk uitvallen met een blessure. Desondanks waren we nu van de start wel de betere ploeg. We zagen echter veel ballen net niet door het net vallen.

In Q2 zagen we Broes de leiding nemen in het creëren van acties, met als gevolg wat open shots voor zijn teammates. Rune’s vizier stond op scherp. Ook Lars bracht de nodige punch in aanval. Mathias en Antonios vielen telkens heel sterk in en stonden zowel defensief als offensief paraat. Aan de rust stond het 29-20.

In de tweede helft zagen we Brent de druk opvoeren in defense, maar ook aanvallend kon hij met een paar leuke acties teammates opzetten voor scores. Mathis vond in de tweede helft zijn weg naar de ring en ook Matteo en Gerbe deden hun deel. We roteerden vlot en zagen iedereen vlot meedraaien en initiatief nemen. Opwijk moest in Q3 lossen en wij speelden volwassen de wedstrijd uit. Zo staan we met een 5 op 6 mooi op de tweede plaats.

Gouden sponsors