Panters U16 – Dino Brussels

55 - 64

09/10/2021 - 14:00

De twee ongeslagen leiders ontmoetten elkaar voor het eerst in de Pantershal. De thuisploeg begon het best aan de wedstrijd en kon via August en Mathis een kleine voorsprong nemen 10-6. De grote Brusselse ploeg liet meteen zien hoe het een voordeel zou halen en kende duidelijk meer centimeters dan onze Panters. Brussels kon gelijkmaken en we sloten een laag scorend eerste kwart af aan 10-10.

Brussel bleef afgaan op hun voordeel en probeerde hun lengte uit te spelen, maar onze panters knokten onder de borden via Rune, Gerbe, Matteo en Antonios. August en Lars probeerden een weg te vinden tussen de torens van Brussels, maar het was niet eenvoudig. We moesten echter wat baskets toelaten en voelden een eerste dip voor de rust: 24-34.

Het derde kwart was de voorbije wedstrijden ons gouden kwart en we hoopten hier ook deze keer van te profiteren. Rune vond zijn shooting touch, en ook Mathis hielp mee in het scorend departement, maar het was vooral defensief dat we een tandje bijstaken. Via Joren, Brent en Broes maakten we het Brussel moeilijk om de bal over te brengen.

Toen we in Q4 heen en weer gingen met scores, proefden we heel even de overwinning, maar een aantal offensieve rebounds van Brussels later hadden we onze kans gemist. Geen onverdiende overwinning van de bezoeker, maar toch een zuur verlies voor ons. Onze eerste partij waar we duidelijk ons echt niveau niet haalden, maar wel een goede leerschool om beter te worden!

Gouden sponsors