Panters U16 – KBBC Sparta Laarne

52 - 73

03/10/2020 - 14:00

Na de goede wedstrijd tegen Falco, met een minder einde, wilden we vandaag een graag voor het thuispubliek een win binnenhalen. We begonnen met Gerbe, Rune, August, Aaron en Milan aan de wedstrijd en we begonnen goed! De bal ging goed rond en we creƫerden open shots, die ook werden gescoord via Rune en Gerbe. We zorgden ervoor dat Laarne een time-out moest nemen. Daarna lieten we de voet van het gaspedaal en dreven de bezoeker de defense op, waardoor we te overhaast begonnen te spelen. Balverliezen bleken de grote boosdoener van deze wedstrijd. Want na die time-out kwamen we niet meer aan scoren toe en werd het na Q1 10-20.

In Q2 werden we wakker en konden we langs acties naar doel van Gerbe, Arnout, August en shotjes van Stef, meedoen. Het tweede kwart konden we in het vaarwater blijven van Laarne. Het ging mooi gelijk op en beide teams knokten hard. Aan de rust was het 25-36.

In het derde kwart begonnen we opnieuw heel sterk en scoorden we 3 keer zonder tegenantwoord van Laarne. We leken vertrokken te zijn, maar opnieuw duwden we niet voldoende door waardoor Laarne terug helemaal wakker werd. We krikten vaak onze defensieve druk op maar Laarne was heel secuur vanop de vrijworplijn. Het derde kwart was opnieuw gelijkgaand, maar we hadden mits minder balverliezen dichterbij kunnen sluipen.

In Q4 waren beide teams slordig aan het spelen. Mooie acties werden vaak afgewisseld met een aantal rommelige acties en beide teams leden veel balverliezen. Laarne was de verdiende winnaar, al had er veel meer moeten inzitten voor onze Panters. Het potentieel is heel zichtbaar, maar komt er nog niet uit. On to the next one!

Aaron: 1
August: 9
Arnout: 4
Stef: 4
Antonios: 0
Tuur: 0
Mathis: 2
Mathias: 2
Gerbe: 16
Rune: 11
Felix: 2
Milan: 3

Gouden sponsors