Panters U18 A – Hades BBC Hasselt A

40 - 60

02/02/2019

Na de wisselvallige wedstrijd van vorig weekend tegen De Pinte, wilden onze U18 zich herpakken in de competitie. De eerste wedstrijd van de competitie moesten we forfait geven tegen Hasselt wegens te weinig spelers. Deze keer was het opnieuw met een kleine kern want Tom (vakantie), Hendrik (familiale omstandigheden) en Kevin (blessure), waren er niet bij.

We begonnen de wedstrijd met Luka, Roel, Sander, Robbe en Seppe. Beide teams hadden ongelooflijk veel moeite om een weg naar doel te vinden. Na het eerste kwart stond het amper 9-10. We scoorden nog maar één keer minder in een kwart en dat was… vorig weekend.

Sander en Luka konden via drives puntjes op het scorebord zetten, maar onze afstand shots waren er (opnieuw) niet. We moesten vaak heel hard knokken om puntjes te maken en voelden dat één van onze sterkhouders er niet was. Seppe knokte heel hard onder doel en had zijn handen vol met hun grote jongen. Senne en Jason kenden beide sterke invalbeurten en waren vooral heel aanwezig in defense. Aan de rust was alles nog onder controle en konden we hopen dat we een sterk derde kwart gingen spelen.

Jammer genoeg zagen we opnieuw een mindere tweede helft en bleven we hopeloos zoeken naar easy baskets, maar die kwamen er niet. We gingen iets te vaak 1 vs 5 gaan spelen en steunden niet genoeg op elkaar. Onze U18 gingen ten onder, en lieten (ongebruikelijk) hun schouders hangen. Hopelijk kunnen we de kopjes terug in de juiste richting zetten en kunnen we het vertrouwen opkrikken naar het gekende niveau.