Bedankt Maarten!

Bedankt Maarten!

Tijdens het seizoen 1990-1991 sloot een 7-jarige Maarten De Smet zich aan bij BBC Panters. Hij doorliep alle jeugdreeksen en stond steeds paraat voor al onze seniorsploegen.

Als jeugdspeler was hij al vaak op pad met Panters A, nadien maakte hij lang het mooie weer bij Panters B en in de najaren van zijn carrière speelde hij voor de vriendschap bij Panters C. Maar zijn 30-jarige carrière sloot hij dit seizoen af bij Panters B in 1ste Provinciale, waar hij als ervaren rot in het vak de jongeren op sleeptouw nam.

Naast zijn sportieve prestaties, waarbij hij enkele titels en promoties mocht vieren en waarbij zijn spinmoves bij menig supporter in het geheugen gegrift staan, is Maarten ook een echte clubman. Hij is dan ook steeds aanwezig met helpende handen op de evenementen van Panters. Ook op dat vlak is hij een voorbeeld voor vele van onze leden.

Maarten, bedankt voor je jarenlange inzet, engagement, enthousiasme en loyaliteit. 30 jaar lang bij dezelfde club is een uitzonderlijke prestatie! We zijn dan ook heel trots dat je heel je carrière lang voor ons gekozen hebt. Duizend maal bedankt!

We hadden je graag een mooier afscheid gegeven, maar daar stak het coronavirus helaas een stokje voor. Maar we vinden vast en zeker nog een moment waarbij we samen tussen pot en pint kunnen terug mijmeren over al die memorabele wedstrijden en dito feestjes! Het ga je goed.

We willen ook graag nog Christian Agbiamo, Jens Debakker, Maarten Van Kersavond, Sébastien Adriaenssens en Julie Goossens bedanken voor hun inzet en engagement en wensen hen veel succes toe bij hun nieuwe club. En vergeet niet, eens Panter, altijd Panter ;-)

Gouden sponsors