Coach Nils verlaat Panters op het einde van dit seizoen

Coach Nils verlaat Panters op het einde van dit seizoen

Beste lid van de Panterfamilie,

Na een carrière van ruim 25 jaar bij Panters heeft Nils besloten om aan het einde van dit seizoen onze familie te verlaten en zijn vleugels uit te slaan. Nils was eerst als speler en nadien als coach zeer succesvol bij onze club.

Onze hoofdcoach heeft aangegeven dat hij zichzelf verder wil uitdagen en ontwikkelen buiten zijn comfortzone en gaat daarvoor op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij zal vanaf het seizoen 2023-2024 aan de slag gaan bij Gembas Knesselare.

“Het is met een dubbel gevoel en een beetje pijn in het hart dat ik deze traditieclub verlaat maar voor mijn eigen verdere ontwikkeling als coach heb ik besloten om deze stap te zetten. Ik kijk met veel plezier en genoegen terug op een fantastische periode, eerst als speler en later als coach. Ik wens Panters én haar trouwe schare supporters nog alle succes toe in de toekomst. Hopelijk kunnen we afscheid nemen met een titel want uiteraard gaan we er eerst nog alles doen om onze huidige eerste plaats in het klassement te behouden!”

Als club zijn wij dankbaar voor de energie en inzet die Nils steeds heeft getoond. Bijkomend zijn we trots dat we de traditie kunnen verderzetten om spelers én coaches te ontwikkelen die zichzelf kunnen ontplooien op een hoger niveau.

Die rol willen we absoluut verderzetten in onze zoektocht naar onze nieuwe coach en bij het volgende hoofdstuk van onze club.

Wij wensen Nils alle succes toe met zijn nieuwe uitdaging.

Gouden sponsors