We hebben je nodig!

Beste spelers, leden, ouders en sympathisanten,

Elke sportclub kan een extra centje zeker gebruiken en bij de start van het nieuwe jaar durven wij al eens dromen… En deze dromen leiden naar een vernieuwde sporthal. Een van de zaken die wij willen realiseren is een nieuwe verwarming in onze Pantershal, maar om deze vernieuwing te realiseren hebben we centjes nodig.

Reeds enkele jaren onderhouden enkele Pantervrijwilligers het kerkhof van Vlassenbroek en Briel (groenonderhoud). Omdat dit van maart tot november om de 2 weken gebeurt, willen we ons groepje ‘onderhoudsvrijwilligers’ wat uitbreiden. Hierbij vind je reeds de eerste afspraken:

  • Vrijdag 15/3 vanaf 16.45 uur
  • Zaterdag 16/3 vanaf 9 uur
  • Maandag 25/3 vanaf 16.45 uur
  • Woensdag 10/04 vanaf 18 uur

Voel je je geroepen om alleen of met een aantal andere vrijwilligers op een van bovenstaande data ons een handje toe te steken? Lukt het niet op deze data, maar wil je wel meehelpen, bezorg ons je mailadres en we bezorgen je elke 2 maand de nieuwe data.

Hoe meer vrijwilligers, hoe sneller deze klusjes gedaan zijn. Je hoeft ook niet elke 14 dagen aan te sluiten, misschien kan je 1 keer in de maand of om de 2 maanden of … .

Alle hulp is welkom. Hoe meer handen hoe lichter het werk. Alvast bedankt en hopelijk tot zeer binnenkort!

Cel evenementen

Gouden sponsors